На кафедрі обліку та аудиту відбулась звітна конференція студентів

На кафедрі обліку і аудиту 29 березня 2018р. під головуванням завідувача кафедри, доктора економічних наук, професора Баланюка І.Ф. та за участі викладачів і студентів відбулася звітна наукова конференція студентів кафедри за 2017 рік.

Конференція розпочалась із вступного слова доктора економічних наук, професора Баланюка І.Ф., який привітав всіх учасників конференції та побажав всім вдалих виступів, після чого слово надали студентам-доповідачам, які виступали із доповідями на теми своїх досліджень згідно програми конференції.

На даній конференції обговорили особливості організації та методології обліку окремих об’єктів обліку, дослідили методичні підходи оцінювання ділової активності підприємств, охарактеризували окремі питання оподаткування суб’єктів малого бізнесу та інше.

За результатами звітної конференції головуючим та присутніми викладачами кафедри було рекомендовано до публікації у збірнику «Еврика» дві доповіді студентів:

1. Дебіторська заборгованість як об’єкт обліку на підприємствах електроенергетики.

Студ. І курсу магістратури економічного факультету І. БОТ

Науковий керівник ‒ кандидат економічних наук, доцент Ю.В. МАКСИМІВ

2. Методичні підходи оцінювання ділової активності суб’єкта господарювання.

Студ. І курсу магістратури економічного факультету Т. ІВАНЮК

Науковий керівник ‒ кандидат економічних наук, доцент В.В. ШКРОМИДА

На завершення конференції доктор економічних наук, професор Баланюк І.Ф. подякував всім студентам за участь у конференції та побажав всім присутнім подальших наукових звершень.