Обговорення освітніх програм із стейкхолдерами та вручення Свідоцтв про публікацію студентів кафедри обліку і оподаткування

16 квітня 2024 р. відбулась чергова зустріч із стейкхолдерами для обговорення освітніх програм першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 071 «Облік і оподаткування» (гарант програми доцентка Надія ШКРОМИДА), другого (магістерського) рівня вищої освіти (гарант програми професор Іван БАЛАНЮК) і третього (освітньо-наукового) рівня доктор філософії (гарант програми професорка Марія ВАСИЛЮК) кафедри обліку і оподаткування.
В обговоренні освітніх програм взяли участь: Смушак Михайло Володимирович, заступник мера м. Івано-Франківськ, Кобилянська Світлана Ярославівна, директор Горохолинського ліцею імені Романа Кияка Богородчанської селищної ради, науково-педагогічні працівники кафедри обліку і оподаткування, студенти та аспіранти.
Також на зібранні було вручено Свідоцтва про наукові публікації статті Смушаку М.В., Баланюку І.Ф., Кузьмін Т.Л., Вовчуку В.І. та Кобилянському В.В.

Усі присутні отримали цінну інформацію від доповідачів, яка сприяє вдосконаленню освітніх програм, майбутньому розвитку наукових досліджень та досягненню високих результатів у навчанні студентів.