Студентка спеціальності “Облік і оподаткування” Олена Жавко стала стипендіатом Благодійного Фонду «Повір у себе»

17 вересня, у рамках Договору про реалізацію проекту з підтримки студентів університету із сільської місцевості, підписаного в 2018 році між Прикарпатським національним університетом і Благодійним Фондом «Повір у себе», відбувся конкурсний відбір. Його провели  голова правління Благодійного фонду «Повір у себе» Світлана Мозгова та менеджерка освітніх і культурних проектів Фонду Христина Біляковська за участі проректорки з наукової роботи нашого університету Валентини Якубів, проректорки з науково-педагогічної роботи Галини Михайлишин. Під час зустрічі студенти презентували власні проекти та відповідали на запитання представників Фонду.

Зазначимо, що Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника є одним із 4-х університетів України, який відібраний Благодійним Фондом «Повір у себе» за вагомі успіхи студентів з сільської місцевості. Вже другий рік поспіль наші найкращі студенти отримують допомогу Фонду.

За результатами конкурсного відбору 15 найкращих студентів серед яких  і студентка спеціальності “Облік і оподаткування” Олена Жавко отримуватимуть впродовж 2019-2020 н.р. щомісячну стипендію від Фонду «Повір у себе» в розмірі 2000 грн .