Кілька десятків майбутніх прикарпатських платників податків стали учасниками онлайн – спілкування з податківцями.

24.03.2021 р. була проведена онлайн зустріч із заступником начальника Головного управління ДПС Івано-Франківської області Наталією Зікрата та начальником відділу пресслужби Головного управління ДПС Івано-Франківської області Мар’яною Мороз та студентів спеціальності “Підприємництво торгівля та біржова діяльність”, “Облік і оподаткування”, “Економіка”, “Фінанси, банківська справа та страхування” та професором кафедри теоретичної і прикладної економіки Діаною Шеленко. У межах вивчення навчальних дисциплін Облік і оподаткування, Оподаткування суб’єктів господарювання, Податкове адміністрування.

Мар’яна Мороз зауважила, що незабаром певна частина молодих людей буде влаштовуватись на роботу, тому для їх соціального захисту рекомендувала майбутнім студентам вимагати від роботодавців лише офіційного оформлення трудових відносин та не погоджуватись на заробітну плату в «конверті».

На завершення податківці побажали студентам бути успішними, стати гідними громадянами та сумлінними платниками податків.

Фахівці податкової служби області завжди раді ділитися досвідом з молодим поколінням, адже від них залежить майбутній розвиток держави.